‘Golf to Tokyo’, op dinsdag 4 juni 2019!

Net als tijdens de Olympische Spelen van Rio in 2016 krijgen ondernemingen en organisaties opnieuw de kans om zich aan te sluiten bij de Olympische thema's en de Belgische Olympische atleten niet alleen moreel, maar ook financieel te steunen in de aanloop naar de Olympische Spelen van Tokio. Het initiatief kreeg de naam ‘Road to Tokyo’ en bestaat meer bepaald uit een golfoefening (Golf to Tokyo) en een marathon (Team Belgium Run to Tokyo).

03 april 2019

Golf to Tokyo, het eerste deel van het project Road to Tokyo, vindt plaats op dinsdag 4 juni 2019. Bedrijventeams (van telkens 4 spelers) nemen het tegen elkaar op tijdens dit exclusief Olympisch golfevent in Château de la Tournette in Nijvel. Ook present zijn de Belgische topgolfers Thomas Detry, Thomas Pieters en Nicolas Colsaert.

Wanneer? Dinsdag 4 juni 2019
Waar? Golf Château de la Tournette (Nijvel)
Prijs? 2.020 EUR per team van 4 spelers
Meer info? Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC), Loubna Benlahssen, l.benlahssen@olympic.be, 02/474.51.57


Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.

VBO-NIEUWSBRIEF IMPACT

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.