10 november 2017

Nieuwe Wet op Private Veiligheid – krachtlijnen en voorstelling praktische VBO-gids

Veiligheid is vandaag niet meer wat ze dertig jaar geleden was. De private veiligheidssector en de noden van de onderneming zijn, onder meer door snelle technologische vooruitgang, sterk geëvolueerd. De nieuwe wet op de private veiligheid voorziet in een grondige modernisering. 


De vorige wet dateert immers uit de jaren 90 en was na dertig jaar dringend aan herziening toe! Zo vormen de private en publieke sector anno 2017 steeds meer gelijkwaardige partners in een geïntegreerd veiligheidsbeleid. Voor ondernemingen is het daarbij van groot belang dat ze een beroep kunnen doen op kwaliteitsvolle bewakingsdiensten.

Om ondernemers bij te staan bij de mogelijkheden en innovaties die de nieuwe wet biedt, stelde het VBO een bondige hands-on brochure op. De organisatie van een professionele bedrijfsbewaking voor zowel eigen medewerkers, als klanten en leveranciers is immers van primordiaal belang voor ondernemingen. 


Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.

VBO-NIEUWSBRIEF IMPACT

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.