dinsdag 27 november 2018

social academy - GOUD VOOR OVERLEG


Tien jaar social academy. Dat verdient een slotsessie met een apart, sportief podium. Sociale dialoog en sport? U voelt geen band? Toch is ze er. Topatleten en ondernemers – ook politici – hebben immers ontzettend veel gemeen. Ze maken keuzes, nemen risico’s, zijn competitief, vieren overwinningen of verwerken tegenslagen met slechts één zaak voor ogen: doelgericht vooruit. De meet.

Samen met alle sociale partners naar het podium. Dat is de essentie en het doel van een geslaagd overleg. Het beste bereiken voor het hele team. Volharden om altijd beter te presteren voor zichzelf als individu, voor de collega’s en medewerkers, de onderneming, de samenleving, … de mens.

Hoe? We vragen het aan drie toppers die vandaag hun wortels hebben in de sport, het bedrijfsleven en de politiek. Jacques Borlée (vader en coach van medaillehaantjes Olivia, Kevin, Jonathan en Dylan), Eddy Annys (met 2,36 m Belgisch recordhouder hoogspringen en Managing Director Randstad Belgium) en Kris Peeters (een minister van Werk gek op avontuurlijke sporten).

Ook benieuwd naar hun visie op overleg en dialoog in de nieuwe wereld van werk? Laat u inspireren en schrijf u vandaag nog in voor de gratis slotsessie van de social academy.

 

(*) Voor het 10de jaar op rij organiseert het VBO – in co-branding met SD Worx – de social academy, een reeks academische zittingen waar verantwoordelijken en decision makers (managers, CEO’s, HR-mensen, onderhandelaars, experten, …) hun kennis en vaardigheden op het vlak van sociaal overleg binnen de onderneming bijspijkeren.


Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.

VBO-NIEUWSBRIEF IMPACT

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.