Maandag 4 februari 2019

VBO Verkiezingsforum - Less is more


Iedereen wil altijd meer. Maar soms is minder beter. Veel beter zelfs. Minder openstaande vacatures bijvoorbeeld. Minder lasten op arbeid, minder files, minder administratie, minder stakingen, minder zinloze overheidsuitgaven, minder regels die tewerkstelling remmen …

Elke ‘minder’ levert ‘meer’ waarde. Voor onze bedrijven in het bijzonder. Als zij dankzij minder meer kunnen groeien, dan is dat goed voor de welvaart. Van iedereen.

Delen de politici onze visie? Het VBO stelt ze de vraag tijdens zijn Verkiezingsforum op maandag 4 februari 2019 om 16.30 u in BOZAR, Brussel. Alle toonaangevende politieke kopstukken in de debatzaal. Een veelvoud van politici, kandidaten en jongeren in het Politiek Café. Kortom, een exclusief, interactief en mediatiek format.

Laten de dames en heren politici in hun kaarten kijken? Kom zelf luisteren en laat uw stem horen in ons Politiek Café. 


Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.

VBO-NIEUWSBRIEF IMPACT

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.