Het VBO zet de agenda

WAT WE VOOR ONZE BEDRIJVEN EN SECTOREN REALISEERDEN IN 2016

In 2016 omarmden we evoluties en vooruitgang. Hoe? Door meer dan ooit te verbinden en te verenigen. Verbinden betekent vooruitgaan. In 2016 hielp het VBO ondernemingen vooruitgang te boeken door drie cruciale thema’s op de (politieke) agenda te zetten: de hervorming van de vennootschapsbelasting, het mobiliteitsvraagstuk en het energiebeleid. Ook voor thema’s zoals cyber security, sociaal overleg en Corporate Social Responsibility namen het VBO en zijn leden hun verantwoordelijkheid. Met slechts één doel in gedachten: het draagvlak voor ondernemers en bedrijven duurzaam versterken.

In de brochure ‘Het VBO zet de agenda’ krijgt u in vogelvlucht een overzicht van de thema’s waarmee we in 2016 het verschil maakten. Thema's waar het VBO, samen met u, ook in 2017 op wil voortbouwen.

Klik hier om de brochure te downloaden.


Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.

VBO-NIEUWSBRIEF IMPACT

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.