Neemt u ook deel aan de SDG Barometer 2022?

Universiteit Antwerpen, UCLouvain en Antwerp Management School lanceren een nieuwe editie van de SDG Barometer. Ook het VBO zet mee de schouders onder deze vervolgstudie, samen met tal van andere partners.


Stefan Maes, COMMUNICATION & EVENTS
29 juni 2022

De SDG Barometer brengt tweejaarlijks in kaart welke maatregelen Belgische organisaties nemen om de SDG’s te helpen realiseren en wat daar de effecten van zijn. Deze nieuwe 2022 SDG Barometer wil een secuur overzicht bieden van het duurzaamheidslandschap op nationaal niveau met voor onderzoek en beleid belangrijke inzichten over de betrokkenheid van organisaties en bedrijven bij de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties (SDG's).

U kan bijdragen aan de SDG Barometer door te laten weten hoe en waarom uw organisatie werkt aan de Sustainable Development Goals via de vragenlijst in deze link

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.