Aquafin bekroond als HR-Ambassadeur 2021/2022

Op 21 april werd het HR-team van Aquafin verkozen tot HR Ambassadeur 2021/2022.


Joris Vandersteene, COMPETENTIECENTRUM WERK & SOCIALE ZEKERHEID
26 april 2022

Tijdens het jaarlijkse HR GALA – dit jaar eindelijk opnieuw fysiek in de Ghelamco Arena te Gent – ontving Sabine Schellens (Directeur HR & Organisatie) de prijs uit handen van Joris Vandersteene, Senior Manager HR Projects van het VBO, de hoofdorganisator van het gala.

Ook de andere genomineerden zijn stuk voor stuk ambassadeurs voor het vakgebied. Naast onze winnaar Aquafin waren Argenta, Novartis en Triodos prachtige uitdagers in de eindronde, met een HR-beleid om trots op te zijn!

INTO-Award

Martine Tanghe ontving als Inspiring & Touching Personality de INTO-Award, een vijfjaarlijkse award uitgereikt vanuit de HR-community. Gingen haar voor: Herman Van Rompuy en Kim Gevaert. Het is onze wens om vanuit die HR-community de brug te slaan en de personen die een impact hebben op een breder maatschappelijk niveau en zo mensen inspireren en raken via deze award te erkennen.

Nieuwe partners

De INTO-Award werd dit jaar niet toevallig ingeleid en uitgereikt door Ann Cattelain, CEO van Federgon. Met Federgon wordt de organisatie van het HR GALA dit jaar verder versterkt én verankerd in de HR-community.

Ook HRPro.be (Belgische vereniging voor HR-professionals) voegt zich bij de huidige organisatoren: Antwerp Management School, Colorclub, Denk-HR, Jobat, en het VBO.

Kick-off: employee voice versus employee silence

Tijdens de kick-off ’s namiddags werd er ingezoomd op de thematiek ‘employee voice versus employee silence’. Een kort verslag van dat namiddagprogramma vindt u hier.

De organisatoren van het HR GALA kijken al uit naar de 16e editie van het GALA in 2023!

 

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.