Carglass bekroond als HR-ambassadeur 2020

Op 12 november werd het HR-team van Carglass verkozen tot HR-ambassadeur 2020. Tijdens het jaarlijkse HR Gala – dit jaar online uitgezonden – ontving Bart Lambrechts (People Director Carglass) de prijs uit handen van Pieter Timmermans, CEO van VBO FEB en sinds jaar en dag juryvoorzitter van het HR Gala.


Joris Vandersteene, COMPETENTIECENTRUM WERK & SOCIALE ZEKERHEID
17 november 2020

Bart Lambrechts blikt terug op een wel heel bewogen jaar waarin op de piek van het virus 90% van de Carglass-medewerkers op tijdelijke werkloosheid stonden. Maar hij kijkt ook vooruit naar de opportuniteiten die de periode met zich meebracht, anders gaan nadenken over telewerk hoort daar zeker ook bij.

Carglass haalde het van 3 andere genomineerden, die elk een ijzersterk dossier hadden: Agrifirm EMEA, Argenta en Lidl.

Pieter Timmermans reikte ook nog een symbolische tweede prijs uit voor de voltallige HR-community. Zij stonden de voorbije maanden vaak aan het roer van vele ingrepen die in de bedrijven moesten gebeuren: invoeren van  telewerk, productie anders organiseren en nog meer dan anders waken over de verbondenheid en het mentale welzijn van de medewerkers.

Tijdens het eerste deel van het HR Gala werd er uitvoerig ingegaan op de resultaten van het onderzoek ‘Impact van corona op het menselijk kapitaal in organisaties’. Een onderzoek dat aan zijn derde fase toe was en opnieuw heel wat boeiende inzichten opleverde. Een blik op de resultaten vindt u hier.

De organisatoren van het HR Gala (AMS, Denk HR, Goosebumps, Jobat en VBO FEB) kijken uit naar de 15e editie van het Gala in oktober 2021!

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.