SOCIALE VERKIEZINGEN 2020: DOE EEN BEROEP OP DE KNOWHOW VAN HET VBO!

Mei 2020: de volgende sociale verkiezingen staan voor de deur!  Je kunt geen correcte verkiezingen organiseren zonder een degelijke voorbereiding. Ondernemingen hebben een eersterangsrol en -verantwoordelijkheid in het kader van die procedure die gespreid wordt tussen december 2019 en de zomer 2020.

Jean-Charles Parizel, COMPETENTIECENTRUM WERK & SOCIALE ZEKERHEID
04 februari 2019

Om u te begeleiden bij dit avontuur stelt het VBO opnieuw zijn knowhow ter beschikking van de ondernemingen.

Als lid van de NAR heeft het VBO immers deelgenomen aan de allereerste besprekingen, in overleg met de FOD Werkgelegenheid, van het moderniseringsproces van de procedure. Onze adviseurs zijn dus vertrouwd met de valstrikken en de fasen van deze lange en technische procedure.

Of u nu expert of nieuweling in deze materie bent, het VBO zal uw beste bondgenoot zijn gedurende de hele pre-electorale, electorale en postelectorale procedure dankzij de volgende tools: 

-        3 thematische seminars: na het eerste strategische seminar in november 2018, gaat weldra onze reeks praktische seminars van start, in samenwerking met het advocatenkantoor Taquet, Clesse en Van Eeckhoutte, maar ook met allerlei mensen uit de praktijk: HR-verantwoordelijken, specialisten inzake informatica-applicaties, …. Die seminars vinden plaats in Brussel, Antwerpen, Gent, Luik en Waver/Louvain-la-Neuve;
-        VBO-Gids: onze traditionele brochure zal in nauwe samenwerking met het advocatenkantoor Taquet, Clesse en Van Eeckhoutte worden uitgegeven na de bekendmaking van de wet. Zoals gewoonlijk bevat de Gids waardevolle adviezen, de recentste rechtspraak en het nieuw normatief kader;
-        E-Alert: de kers op de taart! Onze elektronische newsletter "Alert" zal concrete adviezen bevatten zodat u steeds goed voorbereid bent tijdens en in elke fase van de procedure. Dit is in zekere zin een herinnering aan en een samenvatting van elke verplichting.

Redenen genoeg dus om ons uw vertrouwen te schenken. Schrijf vandaag nog in op het volledige pakket “SOCIALE VERKIEZINGEN 2020” van het VBO.

Schrijf u ook in voor ons gratis seminar van 16 mei 2019 in onze kantoren in Brussel (Centraal station), waarop we u het VBO-pakket en de eerste onderwerpen zullen voorstellen.


Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.

VBO-NIEUWSBRIEF IMPACT

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.