Agoria laat jongeren ‘daten’ met de arbeidsmarkt via ‘PickMySkills’-tool

Op woensdag 6 november verwelkomde het VBO Agoria voor de lancering van het project ‘PickMySkills’. De technologiesector is een van de grootste en belangrijkste van het land. 


Stefan Maes, COMMUNICATION & EVENTS
13 november 2019

Met het digitaal platform PickMySkills wil Agoria jongeren zo veel mogelijk in contact brengen met de arbeidsmarkt in die brede sector. De toenemende digitalisering brengt heel wat interessante carrièremogelijkheden met zich. Voor dit initiatief werkt Agoria nauw samen met partners als A Seat at the Table, Girleek en YouthStart. Pieter Timmermans, CEO van het VBO: “Net ‘samenwerking’ is het sleutelwoord voor het succes van alle initiatieven die een positief effect hebben op de jongerenwerkloosheid en de match tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Dit project ligt ons nauw aan het hart omdat het de visie en missie deelt van ons eigen VBO-project ‘Young Talent in Action’.”

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEF IMPACT

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.