Het VBO lanceert zijn podcast Let’s Talk!

Vandaag lanceert het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO) zijn nieuwe podcastreeks ‘Let’s Talk’. Elke laatste donderdag van de maand kunt u via Apple Podcasts en Spotify luisteren naar een exclusief interview met een ondernemer. De uitgelezen kans om allerhande thema’s aan te snijden en de diversiteit van Belgische CEO’s en hun expertise in de kijker te zetten.  


Pers, COMMUNICATION & EVENTS
29 oktober 2020

In Let’s Talk regelt het VBO voor u een afspraak met een spilfiguur uit de Belgische bedrijfswereld. Wie is de mens achter de bedrijfleid(st)er? Wat drijft hem of haar om de klok rond, week in, week uit in de weer te zijn? Een passie voor cijfers, genen, ambitie … ? Let’s Talk laat u kennismaken met een prominente persoon uit de businesswereld, voor en achter de schermen.

We beginnen de reeks met Jean-Christophe Tellier, die sinds 1 januari 2015 aan het hoofd staat van de groep UCB.

Als compagnon de route van alle bedrijven, wil het VBO beklemtonen dat ondernemingen ‘solution providers’ zijn voor de huidige en toekomstige uitdagingen. Ons land kan vertrouwen op hun innovatiekracht, flexibiliteit en visie. Maar ondernemingen kunnen al die uitdagingen niet alleen aan. Samenwerken met alle actoren – ondernemingen, middenveld en overheid – is de boodschap. “Daarom houden we onze antennes actief en open”, aldus Pieter Timmermans, CEO van het VBO. “Het is van belang dat we elkaar op een enthousiaste en vooruitstrevende manier inspireren om samen constructief te zoeken naar oplossingen. Onze podcastreeks ‘Let’s Talk’ is één manier om die ervaringen en kennis te delen. Ondernemers en topmanagers die dag in dag uit met beide voeten in de business staan, laten ons rechtstreeks horen, voelen en leren wat hun besognes, drijfveren en verwachtingen zijn. Waar ze naartoe werken en waarom.”

In november en december ontdekt u de visie van Annick Van Overstraeten, CEO van Le Pain Quotidien en Axel Smits, Chairman van PwC Belgium.

Elke laatste donderdag van de maand te beluisteren via Spotify, Apple Podcasts en op de website van het VBO:  

 

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.