Pieter Timmermans op het tweede coronadebat van Medische Wereld

Op zaterdagochtend 19 december wordt het tweede coronadebat van Medische Wereld en Kanaal Z georganiseerd. Tal van politici, wetenschappers en andere experts gaan er in debat over hoe de tweede coronagolf ons land heeft getroffen. Wat is de impact van de coronacrisis op de volksgezondheid en de samenleving? Wat zijn de economische gevolgen?


Benoit Monteyne, COMMUNICATION & EVENTS
16 december 2020

Pieter Timmermans, CEO van het VBO, neemt deel en gaat er in debat met de heer Vincent Van Peteghem, vicepremier en minister van Financiën, prof. dr. Erika Vlieghe, infectiologe aan de UAntwerpen, prof. dr. Geert Meyfroidt, intensivist in het UZ Leuven en prof. dr. Caroline Pauwels, rector van de VUB.

Hoe kunnen we het virus verslaan en tegelijkertijd onze economie weer op de rails krijgen? Hoe kunnen we faillissementen vermijden en de werkzaamheidsgraad op peil houden zonder onze volksgezondheid in gevaar te brengen? Ontdek welke mening Pieter Timmermans en de andere genodigden zijn toegedaan op zaterdag 19 december om 11 u.

Het debat is live te volgen via live.medischewereld.be en op Kanaal Z. Vanaf deze week kunnen de kijkers thuis hun vragen stellen via Twitter door gebruik te maken van de hashtag #coronadebat. De interessantste vragen zullen aan het panel worden voorgelegd.

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.