Twee seminars over sociale verkiezingen en syndicale faciliteiten

Op 16 januari 2020 startte het VBO met de tweede reeks van zijn traditionele ‘Sociale verkiezingen’-seminars over de electorale fase van dag X tot dag Y. De reeks van zes seminars (in Brussel, Antwerpen, Gent, Luik en Waver – Louvain-la-Neuve) wordt georganiseerd in samenwerking met het COOAB en essenscia en met de bereidwillige medewerking van vertegenwoordigers van Colruyt en GSK.


Jean-Charles Parizel, COMPETENTIECENTRUM WERK & SOCIALE ZEKERHEID
22 januari 2020


Het initiatief kon rekenen op heel wat geïnteresseerden die van de gelegenheid gebruikmaakten om later op de dag de opleiding van Manou Doutrepont (foto) en Sofie Claes te volgen over de nodige tijd en andere syndicale faciliteiten. De twee auteurs-sprekers stelden daarbij hun gelijknamige brochure voor, die eerder deze maand werd gepubliceerd. ‘De nodige tijd en andere syndicale faciliteiten’ kan je bestellen op de website van het VBO. 

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEF IMPACT

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.