VBO wordt trotse partner van de DHL Ekiden

Het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO) is verheugd dat het dit jaar mee partner wordt van de DHL Ekiden, het grootste corporate sportevenement van het land. Dat partnerschap is mogelijk door een samenwerking tussen het VBO en Golazo, het sportbedrijf verantwoordelijk voor de organisatie van de DHL Ekiden Brussels.


Pers, COMMUNICATION & EVENTS
25 mei 2023

Door partner te worden van de DHL Ekiden wil het VBO het belang van sport en een gezonde levensstijl op het werk in de belangstelling zetten. Regelmatig bewegen op én na het werk is goed voor de fysieke en mentale gezondheid en geeft meer energie doorheen de dag. Bovendien is het format van de DHL Ekiden een perfecte gelegenheid voor bedrijven om aan teambuilding te doen op een sportieve manier waarbij het gemeenschapsgevoel overheerst. Iedereen aan de start is een winnaar.


De DHL Ekiden Brussels is het grootste corporate sportevenement in België en brengt werknemers van bedrijven uit alle sectoren samen voor een spannende aflossingsmarathon waarbij je als team samen de volledige marathonafstand aflegt. Een team telt 6 personen die elk een haalbare afstand lopen van 5, 10 of 7,195 km, in totaal de marathonafstand van 42,195 km.

Na de start aan het Koning Boudewijnstadion lopen de teams door het Park van Laken, in de schaduw van het Atomium, om heroïsch te finishen op de piste van het Koning Boudewijnstadion.


“We zijn verheugd om partner te worden van de DHL Ekiden Brussels”, zegt Pieter Timmermans, CEO van het VBO. “Regelmatig bewegen en welzijn op het werk zijn belangrijker dan ooit. Dit evenement biedt een geweldige gelegenheid om die waarden in de kijker te zetten. We kijken ernaar uit om samen met onze leden-sectorfederaties van deze sportieve dag een succes te maken.”


De DHL Ekiden Brussels vindt plaats op 21 oktober 2023. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in deelname kunnen terecht op de officiële website van het evenement voor meer informatie en registratie (www.dhlekiden.be). Online inschrijven voor de DHL Ekiden kan tot en met 9 oktober 2023.

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.