Video Experience Day bekroont beste corporate video’s op 1 juni

Tijdens de Video Experience Day televisiespecial op 1 juni bekronen bedrijfsleiders, communicatie-experten en marketeers ’s lands beste corporate video’s. Video is vandaag meer dan ooit één van de meest effectieve communicatiemiddelen om uw bedrijfsdoelstellingen uit te dragen.


Stefan Maes, COMMUNICATION & EVENTS
18 mei 2021

Anno 2021 is de Video Experience Day nog altijd het enige corporate videofestival in ons land. De professionele organisatie is in handen van de studenten van de AP Hogeschool Antwerpen en Kanaal Z/Canal Z. In samenwerking met Kinepolis Brussel, Cercle de Wallonie, Videohouse en het VBO maken de communicatiestudenten van de awards hét audiovisuele event voor het Belgische bedrijfsleven.

Keynotes
De 22ste editie van de Video Experience Day vindt plaats met een televisiespecial op dinsdag 1 juni op KanaalZ/Canal Z. Tijdens de awarduitreiking maakt u kennis met de winnende videoproducties en gaan verschillende keynotesprekers dieper in op de meerwaarde van video voorinterne en externe communicatiedoelstellingen. Meer info: www.videoexperienceday.be

Webinar corporate social responsibility
Op 18 mei organiseerde de AP Hogeschool een webinar over corporate social responsibility. Met een focus op hoe bedrijven op een journalistieke manier hun CSR-verhaal kunnen vertellen met meer aandacht voor video. Dit webinar wordt op Kanaal Z (enkel de Nederlandstalige zender en dus niet op Canal Z) uitgezonden van 24 tot en met 28 mei en dit 3 keer per dag, nl. om 10.00 u., 14.00 u. en 18.00 u.

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.