Video Experience Day verlengt inschrijvingsperiode tot en met 25 maart 2020!

Bedrijven en overheden beleven momenteel extra drukke tijden als gevolg van de coronacrisis. Daarom verlengt de Video Experience Day de deadline voor de inzendingen tot en met woensdag 25 maart. Al 21 jaar dingen tientallen bedrijven en organisaties naar de begeerde ‘Oscars’ voor ’s lands beste corporate video’s. U bent trots op uw videoproductie? Laat u nomineren in één van de 11 categorieën!


Stefan Maes, COMMUNICATION & EVENTS
17 maart 2020

Tijdens de Video Experience Day op 9 juni in Kinepolis Brussel bekronen bedrijfsleiders, communicatie-experten en marketeers ’s lands beste corporate video’s.Anno 2020 is de Video Experience Day – tot vorig jaar Belgian Corporate Video Festival – nog altijd het enige corporate videofestival in ons land. De professionele organisatie is in handen van de studenten van de AP Hogeschool Antwerpen en Kanaal Z. In samenwerking met Kinepolis Brussel, Cercle de Wallonie, Videohouse en het VBO maken de communicatiestudenten van de awards hét audiovisuele netwerkevent voor het Belgische bedrijfsleven. Video is vandaag meer dan ooit één van de meest effectieve communicatiemiddelen om uw bedrijfsdoelstellingen uit te dragen. 

Fier? Ding mee naar een award!
Vorig jaar dongen tientallen organisaties en bedrijven met ruim 250 producties naar de begeerde awards. Ook voor de editie 2020 lopen de inzendingen in alle 11 categorieën (product, training, event, sensibilisering, reputatie, social media …) al vlot binnen.  Natuurlijk bent u fier op uw videoproduct. Waarom dan niet voor een nominatie gaan? Dat kan nog tot uiterlijk woensdag 25 maart. Daarna worden alle producties beoordeeld door een professionele jury onder leiding van prof. dr. Karolien Poels (Communicatiewetenschappen Universiteit Antwerpen) en prof. dr. Jean-François Raskin (IHECS en voorzitter Raad van Beheer RTBF). 

Keynotes en netwerking
De 21ste editie van de Video Experience Day vindt plaats op dinsdag 9 juni 2020 in Kinepolis Brussel. Voor, tijdens en na de awarduitreiking – diewordt gecombineerd met workshops en een uitgebreid ‘walking dinner’-netwerkmoment – gaan verschillende keynotesprekers dieper in op de meerwaarde van video voor uw interne en externe communicatiedoelstellingen. 

Wie wil deelnemen, kan zijn productie nog inzenden tot en met woensdag 25 maart 2020.

Alle info over de inschrijvingsprocedure, het reglement en het festivalprogramma op www.videoexperienceday.be. 

Contact
Sharon De Graeve
Verantwoordelijke werving video’s
sharon.degraeve@student.ap.be
+32 476 77 46 79

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.