© Shutterstock

Safeonweb@work, een nieuw initiatief van het Centrum voor Cybersecurity België

Het Centrum voor Cybersecurity België (CCB) lanceert een nieuw initiatief voor bedrijven en organisaties in België: Safeonweb@work. Het doel is om hun cyberweerbaarheid te versterken. Het doet dat door advies, aanbevelingen en tools aan te reiken waarmee organisaties de kwetsbaarheden van hun systemen kunnen identificeren en beperken en gewaarschuwd worden bij cyberdreigingen.


Nathalie Ragheno, COMPETENTIECENTRUM RECHT & ONDERNEMING
14 november 2023

Het Centrum voor Cybersecurity België (CCB) is de nationale autoriteit voor cyberbeveiliging in België. Het CCB superviseert, coördineert en controleert de toepassing van de Belgische cybersecuritystrategie. Door een optimale informatie-uitwisseling kunnen bedrijven, de overheid, leveranciers van essentiële diensten en de bevolking zich adequaat beschermen.

De communicatiecampagne voor de lancering van het Safeonweb@work-platform ging van start op 14 november 2023.

Het CCB verstrekt daarvoor volgende documenten:

  • Online video - 30”, 15” en 6”
  • Printadvertentie in 2 formaten
  • Toolbox bestaande uit:

o 1 poster A3+A4 poster in HR + LR
o 1 online banner 300x600, 468x400, 840x150
o 1 e-mailhandtekening

Safeonweb@work is online beschikbaar op: https://atwork.safeonweb.be/. Het Centrum voor Cybersecurity België nodigt bedrijven en organisaties uit om zich te registreren op het platform om gebruik te kunnen maken van aanvullende diensten. Alle diensten van Safeonweb@work zijn volledig gratis.

> Klik hier voor het persbericht van het Centrum voor Cybersecurity België

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.