Zondag 15 september 2019

Het VBO steunt Run To Tokyo 2019


Sport heeft als grote troef dat ze mensen verenigt. Dat is in België niet anders. Tijdens de Olympische Zomerspelen in Japan in 2020 kunnen we die momenten van samenhorigheid en trots opnieuw beleven.

Om atleten de best mogelijke kansen te bieden, investeren landen aanzienlijke budgetten in de voorbereiding van hun atleten. Wij willen niet onderdoen en de slaagkans van onze Belgische atleten een boost geven. Maar koken kost geld en daarom werven we actief fondsen.

Na het gigantische succes van de Run To Rio in 2016 organiseren we de ‘Team Belgium Run To Tokyo’. Als toonaangevend bedrijf kunt u samen met uw medewerkers een team vormen en meelopen. Het wordt een sportief feest voor alle deelnemers, aangemoedigd door hun collega’s, vrienden en familie. Iedereen is welkom. Bovendien is de run een unieke kans om meer dan honderd van onze olympische atleten in levende lijve te ontmoeten.

De ‘Run to Tokyo’ gaat door op 15 september 2019 in het groene kader van de gerenoveerde Hippodroom van Bosvoorde.

Waar wacht u nog op? Stel uw team(s) samen en schrijf u vandaag nog in voor deze sportieve teambuilding. Grijp uw kans op goud!

Nog praktische vragen? Of uw wilt meerdere teams inschrijven? Neem dan contact op met Nikita Cols.


Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.

VBO-NIEUWSBRIEF IMPACT

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.