Lancering DPO-Connect

dinsdag 21 september 2021

Interactief communicatieplatform Data Protection Officers

Volg dinsdag 21 september de officiële voorstelling van DPO-Connect, het eerste interactieve communicatieplatform voor DPO's in België.

Tijdens de lancering gaan we dieper in de werking en de voordelen van het platform, dat gesteund wordt door het VBO.

DPO-Connect werd opgezet in het kader van de samenwerking tussen de Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA) in    samenwerking met DPO-Pro en de Vrije Universiteit Brussel (VUB) en met de steun van de Europese Commissie. Via dit platform kunnen de DPO’s kennis en best practices delen en peer-to-peer vragen en antwoorden uitwisselen. En uiteraard up-to-date blijven over alle evoluties en ontwikkelingen op het vlak van gegevensbescherming.

DPO-Connect richt zich tot de community van DPO's en andere privacyprofessionals in België, actief in de openbare en de privésector. Dus zowel naar officieel benoemde DPO’s als andere privacydeskundigen die soortgelijke taken vervullen, maar de formele DPO-titel niet dragen.

Noteer alvast dinsdag 21 september 2021, 16.00 u. in uw agenda. Een uitgelezen moment om het nieuwe ‘DPO-Connect’-platform te ontdekken en de DPO-collega’s terug te zien!

In samenwerking met

logos partners

 

Dit project wordt gefinancierd door het programma Rechten, Gelijkheid en Burgerschap van de Europese Unie (2014-2020)

European Flag

 

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.