ESG Reporting

Maandag 29 november 2021

Het Verbond van Belgische Ondernemingen en Deloitte nodigen u uit voor een webinar over de nieuwe verplichtingen bij de publicatie van prestaties op het gebied van milieu, maatschappij en governance (ESG).

Het jaar 2021 is een keerpunt in de invoering van nieuwe regels betreffende transparantie over duurzaamheid: inwerkingtreding van de taxonomieverordening en van de verordening over de publicatie van informatie met betrekking tot duurzaamheid in de financiƫle dienstverlening, het voorstel tot herziening van de richtlijn over de publicatie van niet-financiƫle informatie, diverse initiatieven betreffende de zorgplicht in de waardeketen enz.

Die nieuwe dimensies goed begrijpen en er zich op voorbereiden om ze tijdig te kunnen implementeren, zal dus de komende jaren bepalend zijn voor het succes van de Belgische ondernemingen.


Tijdens het webinar zullen verschillende experts van Deloitte en het VBO zich buigen over de huidige en toekomstige regelgeving en haar praktische uitvoering.


Het webinar is bedoeld voor alle personen in managementfuncties, bedrijfsjuristen en compliance officers.

In samenwerking met:

 

logo Deloitte

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.