© Shutterstock

HET SPOOR: ESSENTIËLE SPELER VOOR ONZE ECONOMISCHE ONTWIKKELING

De presentatie is beschikbaar op de volgende link.

Het spoor staat op een kruispunt van uitdagingen die de toekomst van onze economie, onze mobiliteit en ons klimaat zullen bepalen.

Ter gelegenheid van zijn economische rentree nodigt vice-eersteminister en minister van Mobiliteit, Georges Gilkinet, u, in samenwerking met het VBO, uit om de uitdagingen van de spoorwegen te bespreken. Meer in het bijzonder zoomen we in op het nieuwe Plan Goederenvervoer, als hefboom voor de economische ontwikkeling van ons land.

Dit evenement brengt de actoren van de sector, o.a. zij die de Rail Roadmap 2030 hebben ondertekend, samen en wil het cruciale belang van het spoor als logistiek knooppunt voor onze economie beklemtonen.

Interesse in de visie en ervaring van zowel de economische als politieke actoren? En om tegelijk uw stem te laten horen? Afspraak dinsdag 24 januari 2023 (van 10.00 u. tot 12.30 u.).

 

© Shutterstock

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.