Van ‘herstructurering’ naar ‘wendbare transformatie’

Dinsdag 28 februari

Via deze link kunt u de presentatie terugvinden. Hier kunt u de praktische gids bestellen.

Herbekijk de conferentie hieronder : 

 

 

Begeleid uw onderneming met een wendbare roadmap door veranderende omstandigheden heen

Deze ontwrichtende tijden dwingen ondernemingen tot wendbaarheid om zich steeds sneller aan te passen aan de veranderende omstandigheden.  
 
Een eenmalige herstructurering met ontslagen is meestal niet langer de wonderoplossing in tijden van toenemende schaarste van talent. Herstructureren kan in vele vormen en gedaanten. Een herstructurering kan ook samengaan met de herschikking van het personeelsbestand en de aanpassing aan economische evoluties. 

Met een overzicht van mogelijke scenario’s bij herstructureren met of zonder ontslagen (o.a. verminderen van personeelskosten, wijzigen van arbeidsvoorwaarden, meervoudig ontslag …) willen we u inzicht geven in het op een wendbare wijze aanpassen aan de veranderende omstandigheden.
 
VBO, Eubelius en Ketchum willen met dit webinar een kompas bieden voor een wendbaar plan van aanpak ten aanzien van uw medewerkers en externe stakeholders, met aandacht voor zowel juridische als communicatie- en leiderschapsaspecten. 

Het webinar bouwt verder op de update 2023 van de digitale praktische VBO-gids ‘Herstructureren met en/of zonder ontslagen’, die zij in cocreatie met het VBO hebben uitgewerkt. Deelnemers aan dit webinar kunnen de gids aankopen.

In samenwerking met

logo.jpg  download (1).png 

 

Photo ©Unsplash

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.