Opnieuw events in het VBO-conferentiecentrum

Tot uw dienst! Het Conferentiecentrum van het VBO heropent geleidelijk de deuren, en ons Events-team kijkt er alvast naar uit u te kunnen ontvangen op een volgend evenement. Het VBO heeft een hele reeks maatregelen genomen om te verzekeren dat u onbezorgd en veilig aan evenementen kunt deelnemen.

- U vindt dispensers met ontsmettende handengel bij de inkom van het VBO-gebouw, aan de ingang van alle zalen en ook in de zalen zelf.
- De zalen en al het sanitair worden grondig ontsmet na elk evenement.
- Social distancing verzekeren we door slechts een beperkt aantal deelnemers fysiek toe te laten tot een evenement.
- Er zijn ook maatregelen genomen aan de receptie en op de routes naar de conferentiezalen.
- Om uw veiligheid te verzekeren, zal er geen enkel papieren document worden uitgedeeld. Alle nodige informatie zal u worden toegestuurd per e-mail of online beschikbaar worden gesteld.

Naast al die maatregelen raden we u toch ook aan een mondmasker te dragen tijdens de evenementen.

Aarzel zeker niet om de mensen van ons Events-team te contacteren voor meer informatie over het aantal beschikbare plaatsen per zaal, of voor elke andere vraag over ons Conferentiecentrum.

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEF IMPACT

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.