Topontmoeting met minister David Clarinval

2 december 2020

 

Het VBO organiseert een reeks van exclusieve webcasts waarin een aantal topministers uit de nieuwe federale regering hun beleidsvisie over cruciale thema’s in de context van de COVID-19-aanpak en relancestrategie toelichten. Rekening houdend met de vierledige crisis die we het hoofd moeten bieden - een gezondheidscrisis, een economische crisis, een Brexitcrisis én een steeds nijpender wordende faillissementencrisis - geeft het VBO aan de ministersde mogelijkheid om in dialoog te gaan met een breed businesspubliek over hun doelstellingen en aanpak.

David Clarinval, minister van Middenstand, Zelfstandigen, KMO’s en Landbouw, Institutionele Hervormingen en Democratische Vernieuwing, bijt de spits af in deze bijzondere webcastreeks. Grijp deze unieke kans en neem deel aan de open webdialoog met minister Clarinval.

Hier vindt u een overzicht van de respectieve programma’s van alle topontmoetingen die we gepland hebben in het kader van deze webcastreeks.

 

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.