Belgische gids voor cyberveiligheid

Jaarlijks worden een miljoen Belgische computers blootgesteld aan malware. De inzet is enorm: het verlies van gegevens of zelfs van de controle over het eigen systeem, misbruik van deze gegevens,… en de hieraan verbonden financiële gevolgen.

Het VBO, ICC Belgium, EY, B-CCENTRE, ISACA en Microsoft lanceerden de Belgian Cyber Security Guide. Met deze gids willen zij alle bedrijven overtuigen van het belang om zich, in functie van hun specifieke noden, te wapenen tegen cyberdreigingen. Hiertoe herneemt de gids 10 security key principles en 10 must-do security actions en reikt hij een handige checklist aan die een onderneming toelaat om te evalueren of ze er klaar voor is om cyberincidenten aan te pakken.

> Klik hier om de brochure te lezen

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.