REFLECT VBO FEB – 125 jaar & beyond. Ondernemen voor Welvaart

In 1895 werden de fundamenten gelegd voor het huidige VBO. 125 jaren vol vooruitgang tegen het licht van immer nieuwe uitdagingen. 125 jaren waarin ondernemend België de welvaart van ons land heeft versterkt. Het momentum ook om samen met alle stakeholders vooruit te kijken, ‘beyond’ de grenzen van onze eigen horizon.

Deze editie van REFLECT is de eerste in een reeks van drie in het teken van dit uitzonderlijke jaar. We doen onder andere de nieuwe missie en visie van het VBO voor 2030 uit de doeken, onthullen onze nieuwe grafische identiteit en kijken samen met u terug op onze rijke geschiedenis, die nauw verbonden is met het sociaal-economische verhaal van ons land. In het dubbelinterview van dit verjaardagsnummer – met gedelegeerd bestuurder Pieter Timmermans en Bart De Smet, CEO van Ageas en de nieuwe voorzitter van het VBO – komt u meer te weten over de wijze waarop we samen onze ambities willen waarmaken, en over de accenten die Bart De Smet wil leggen in zijn mandaat.

Hierna vindt u de links naar de verschillende artikels van deze nieuwe VBO-REFLECT:

REFLECT VBO FEB 125 jaar & beyond – Sterk VBO, nieuw verbond
REFLECT VBO FEB 125 jaar & beyond – Nieuw verbond, nieuw logo
REFLECT VBO FEB 125 jaar & beyond – Sectorfederaties kijken in de sterren
REFLECT VBO FEB 125 jaar & beyond – 125 jaar incontournabel
REFLECT VBO FEB 125 jaar & beyond – Boek en digitaal platform
REFLECT VBO FEB 125 jaar & beyond – Dubbelinterview Pieter Timmermans & Bart De Smet: "Bedrijven pakken te weinig uit met wat ze kunnen en doen!”

Of lees het complete magazine REFLECT

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEF IMPACT

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.