Telewerk: 10 do’s-and-don'ts

27 augustus 2021 – U kon er de voorbije maanden niet omheen. Iedereen heeft zijn of haar conclusies voor het postcorona-tijdperk klaar. Tijdens de lockdown moesten de deuren van alle bedrijven in niet-essentiële sectoren dicht en werkten medewerkers massaal thuis. Het verplicht en voltijds karakter trok echter alle verhoudingen tussen de voor- en nadelen uit evenwicht. De twee kanten van de medaille onderstrepen het belang van een goed evenwicht in de wereld van het Nieuwe Werken.

Op 26 augustus 2021 organiseerde het VBO de eerste Nationale TelewerkConferentie. Tien sprekers lieten hun licht schijnen op 10 verschillende facetten van telewerk. Zij inspireerden deze 10 cruciale do’s-and-don’ts bij het implementeren van een duurzaam telewerkbeleid.

> Download hier het document 'Telewerk: 10 do’s-and-don'ts'

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.