Atleten stellen officiële tenue Rio 2016 voor tijdens wervelend spektakeldiner

Het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) en het VBO organiseerden op 10 maart het derde fundraisingevenement in het kader van de Road to Rio. Zo’n 800-tal supporters uit Belgische bedrijven verzamelden in Tour & Taxis voor de Catwalk to Rio, een wervelend spektakteldiner met als kers op de taart een modedefilé door onze Belgische atleten. 

Lionel Cox, Kimberly Buys, Axelle Dauwens, Jean-François Deberg (Paralympic Team), Jasper De Buyst, Livia Declercq (Paralympic Team), Simon Gougnard, Emma Plasschaert, Nafi Thiam, Pieter Timmers, Evi Van Acker, Hans Van Alphen, Laura Waem en Anne Zagré ontpoptenzich tot heuse mannequins en stelden er de officiële kledij voor de Olympische & Paralympische Spelen voor, gecreëerd door de fashion partners Terre Bleue, Ambiorix, Jako en Skechers.

Het thema van de Catwalk to Rio was ‘Best of Belgium’. In elk aspect van dit spektakeldiner presenteerde het BOIC het beste wat ons land te bieden heeft. Dragone en choreograaf Marc Bogaerts zorgden voor een wervelend spektakel, de grafische toetsen werden ontworpen door Mr. Mong, het menu was van de hand van sterrenchef Yves Mattagne en Netsky sloot de avond af op een muzikale noot.

 


Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.