Met zijn brede ervaring biedt ELEGIO een betrouwbare oplossing voor de elektronische stemming tijdens de sociale verkiezingen, los van of als aanvulling op andere begeleidingssoftware van de sociale verkiezingen (Elegio is gekoppeld aan alle software van de sociale secretariaten). 

De voordelen ten opzichte van verkiezingen op papier zijn legio voor ondernemingen, zowel voor de vertegenwoordigers van het personeel als voor human resources: 

  • Ondersteunen en verhogen van de participatiegraad
  • Geen zware en logge administratie meer
  • De kosten van de kiesverrichtingen worden verminderd met 30 tot 50%
  • Betere gebruikservaring voor alle actoren dankzij een opvolging in real time en een transparante controle die in de oplossing zijn geïntegreerd 

ELEGIO S.A. is met meerdere lidfederaties van het VBO overeengekomen de ondernemingen die bij hen zijn aangesloten een voorkeurtarief aan te bieden. 

Gelieve u voor meer details of een gepersonaliseerde demo rechtstreeks te wenden tot: hugues.dorchy@elegio.eu 

Meer info? www.elegio.eu


Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.