Zoals iedere 4 jaar zal onze gids rekening houden met de recentste ontwikkelingen van het regelgevend kader en van de rechtspraak. De rechterlijke beslissingen 2016, doorgaans onuitgegeven, zijn in de gids opgenomen om alle stappen concreet te illustreren en de jongste evolutie van de concepten toe te lichten.

De gids SOCIALE VERKIEZINGEN 2020 is in een heldere en bondige stijl opgesteld door een aantal deskundigen inzake sociale verkiezingen en richt zich zowel tot de expert als tot de leek.

Doordat ze zeer concreet en praktisch is opgevat, vormt ze een echte dagelijkse gids doorheen de verkiezingskalender. Er werd een bijzondere inspanning geleverd om ervoor te zorgen dat ze snel en gebruiksvriendelijk kan worden geraadpleegd.

Wat de inhoud betreft, geeft ze een gedetailleerd overzicht van alle aspecten van de verkiezingsprocedure en biedt ze een grondige en bevattelijke analyse van de rechtspraak en de rechtsleer.

De gids SOCIALE VERKIEZINGEN van het VBO is al meer dan 25 jaar een referentiewerk dat de hele verkiezingsprocedure lang uw grootste troef zal zijn! De leveringstermijn van onze gids hangt af van de snelheid waarmee het wettelijke kader bekend wordt gemaakt en we hopen de tekst tegen de zomer van 2019 te kunnen afronden. In de tussentijd doen ondernemingen er goed aan zich in te schrijven voor ons volledige pakket, teneinde op elk moment over de laatste informatie te beschikken.


Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.