Businesslocatie met standing in hartje Brussel

Het conferentiecentrum van het VBO is een unieke locatie om uw seminars, debatlunches of -ontbijten, meetings en businesscocktails te organiseren in hartje Brussel. Vlakbij de Grote Markt, openbare parkings en het Centraal Station met zijn rechtstreekse verbindingen met de nationale luchthaven en het metronet.

Ons professioneel team begeleidt u van a tot z bij de organisatie van uw evenement of bijeenkomst. Heel flexibel en op maat gesneden als u dat wenst. Uiteraard met oog voor het kleinste detail en de gewenste discretie.

Geavanceerde designzalen en salons met catering

We bieden u hedendaagse en aangename designzalen in een standingvolle omgeving.

Elke zaal – allemaal met daglicht – tot en met de knusse salons is uitgerust met geavanceerde, online communicatieapparatuur. U leest alle details (capaciteit, indeling, comfort, prijzen, …) in onze overzichtelijke brochure.

Bij elke meeting verzorgen we ook de passende catering – we beschikken over een eigen uitgeruste keuken. U kiest uit de waaier van mogelijkheden en prijsklassen. 

Reserveren?

Reserveer tijdig. We hanteren het principe ‘first-come, first-served’. Maak een afspraak met ons eventteam. Ze presenteren u graag alle beschikbare diensten voor een op maat gesneden organisatie van uw evenement.

Mail naar events@vbo-feb.be

Hoe bereikt u het VBO?

Dit plan helpt u om de weg te vinden naar het VBO. Het VBO kan worden bereikt met de auto, de bromfiets, de fiets of het openbaar vervoer. Het gebouw is toegankelijk voor personen met een beperking.

> Klik hier voor het toegangsplan


Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.