Nieuws 20 juni 2023

Oproep – Onderzoek ‘Hoe is werk veranderd?’

Met deze enquête over de impact van de pandemie, oorlog en energiecrisis willen we nagaan wat de invloed van die gebeurtenissen is op werk? Werken we vandaag anders dan vóór 2020? Heeft werk nog dezelfde plaats in ons leven? Zijn de verwachtingen van medewerkers veranderd?  En wat met de eigen mindset als werkgever?

De bevraging maakt deel uit van een grootschalig onderzoek van Antwerp Management School in samenwerking met het VBO en HRPro.be. Sinds april 2020 bevragen wij werkgevers over de impact van disruptieve gebeurtenissen op hun werk. We zagen onder andere hoe de verwachtingen van medewerkers en werkgevers veranderden, hoe inzetten op verbondenheid cruciaal werd en hoe telewerk in vele organisaties een vaste plek veroverde.

Met deze achtste bevraging willen een voorlopige stand van zaken opmaken, drie jaar na het uitbreken van de pandemie: is werk veranderd, en zo ja: hoe? Het invullen van de vragenlijst duurt 10 à 15 minuten. De resultaten worden na de zomer breed verspreid via de pers en via een gratis webinar.

Deze bevraging werd mede mogelijk gemaakt dankzij Indiville/Bpact, Trends Magazine, B-Tonic (dochteronderneming van Baloise) en de SD Worx Chair Next Generation Work.

> Link naar de enquête

Deel deze pagina:
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.