Nieuws 28 februari 2024

Video Experience Day: waag uw kans met uw corporate video!

Co-organisatoren AP Hogeschool en Kanaal Z slaan opnieuw de handen in elkaar voor de 25ste editie van de Video Experience Day in Kinepolis Brussel, die de corporate video in de kijker zet. De prijsuitreiking van deze jubileumeditie vindt plaats op 4 juni 2024. U kunt video’s insturen tot 15 maart 2024 via www.videoexperienceday.be.

Wat in het jaar 2000 begon als een kleinschalig studentenproject, is intussen uitgegroeid tot hét referentie-evenement in de Belgische communicatie- en videoproductiesector. Anno 2024 is de Video Experience Day trouwens nog altijd het enige corporate videofestival in ons land. Studenten van de AP Hogeschool Antwerpen en Canal Z/Kanaal Z, staan, met de steun van het VBO, in voor de praktische organisatie.

Video is vandaag meer dan ooit een van de meest doeltreffende communicatiemiddelen om uw bedrijfsdoelstellingen uit te dragen. De Video Experience Day benadrukt de toegevoegde waarde van video in de bedrijfscommunicatiemix door elk jaar de beste corporate video’s in verschillende categorieën te belonen.

Doe mee en win!

Verscheen er onlangs een creatieve video over een van uw producten of als onderdeel van een imago-, HR- of employerbrandingcampagne van uw bedrijf? Of gebruikt u video voor uw duurzaamheidsbeleid, om uw doelgroepen te informeren of te sensibiliseren? Waag uw kans! U kunt uw videoproductie insturen tot woensdag 15 maart 2024.

Alle info over de inschrijvingsprocedure, het reglement, het uitzendschema en het webinar vindt u op www.videoexperienceday.be. Behalve een award krijgt elke winnaar ook een uitzendcheque ter waarde van 4.620 euro aangeboden door Kanaal Z.

Deel deze pagina:

Lees meer artikels over:

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.