Nieuws 23 januari 2024

Lieve Mostrey en Michaël Labro verkozen tot Managers van het Jaar 2023

De magazines Trends en Trends-Tendances reikten de prijs voor Manager van het Jaar, de meest prestigieuze onderscheiding voor bedrijfsleiders in ons land, uit aan Lieve Mostrey, CEO van Euroclear en vicevoorzitster van het Strategisch comité van het VBO, en Michaël Labro, CEO van PMSweet. Het VBO wil de twee winnaars van harte feliciteren.
© Belga

De uitreikingsceremonie vond plaats op 10 januari in Brussels Expo, in aanwezigheid van meer dan 1.250 persoonlijkheden uit de bedrijfswereld.

Lieve Mostrey ging in 2010 aan de slag bij Euroclear, een van ’s werelds grootste centrale effectenbewaarinstellingen, en werd er in 2017 CEO. De Euroclear-groep heeft 5.000 werknemers in dienst en regelt wereldwijd financiële transacties. Michaël Labro is de oprichter van PMSweet, dat gespecialiseerd is in de productie van macarons. Met zijn dertig jaar is hij de jongste Manager van het Jaar sinds het ontstaan van de prijs.

De prijs voor Manager van het Jaar wordt sinds 1985 uitgereikt door Trends en Trends-Tendances. Elk jaar komt een jury van redactieleden en deskundigen uit de economische en financiële wereld bijeen om de finalisten te selecteren.

Deel deze pagina:
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.