Nieuws 14 december 2023

Nieuw - 100% Belgische strategie masterclass

In oktober 2016 lanceerden het VBO, de KU Leuven en de UCLouvain de ‘Belgian Business Champions’-leerstoel. Het doel was om meer aandacht te schenken aan Belgische ondernemingen die succesvol omgaan met strategische en maatschappelijke uitdagingen en meer internationale zichtbaarheid te geven aan die succesverhalen. Er zijn tal van voorbeelden van Belgische topbedrijven die al jarenlang aan de top van hun sector staan dankzij een gedurfd strategisch parcours.
Unieke executive strategie opleiding

Goed nieuws, want de casestudy’s die de voorbije jaren werden ontwikkeld, vormen nu de aanzet voor een gloednieuwe masterclass waar zowel de KU Leuven, UC Louvain als het Vbo de schouders onder zetten. Inzet van de masterclass vormen de strategie businesscases die uitgewerkt zijn in het kader van de leerstoel. Maar er is meer. Een aantal sessies van de masterclass zal plaatsvinden in de deelnemende bedrijven met deelname en input van een aantal sleutelfiguren uit deze organisaties: DEME, UCB en Spadel.

De vijfdaagse masterclass gaat van start op 19 januari en loopt tot 31 mei 2024. Tijdens de opleiding krijgen de deelnemers zowel een theoretisch kader als gerichte praktijksessies inzake strategieontwikkeling en toepassing in concrete bedrijfscontexten.

Deze unieke opleiding richt zich naar C-level executives, managers, kaderleden en bestuurders van zowel kmo’s als grote bedrijven. Let wel, het aantal deelnemers wordt bewust beperkt gehouden om de interactie tussen de deelnemers zo veel mogelijk te bevorderen.

Meer info en inschrijvingen: www.belgianbusinesschampions.eu. Mail: [email protected]

Deel deze pagina:
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.