Nieuws 07 december 2023

Wordt u de Sustainability Professional 2024?

Time4Society en het VBO zijn op zoek naar de Nederlandstalige én de Franstalige Sustainability Professional 2024. Bent u of kent u iemand die maatschappelijk verantwoord ondernemen ademt? Die duurzaam ondernemen in 2023 als geen ander in de praktijk zette? Laat het ons weten!

Tot 5 januari kunt u de Sustainability Professional 2024 nomineren. We zoeken een persoon die in zijn bedrijf of organisatie een onmisbare sustainability-rol speelt als motivator, inspirator of implementator. Dat kan als CEO, HR-manager, marketeer, projectleider of eventmanager. Herkent u daar uzelf of iemand anders in? Klik hier om uw favoriet(en) te nomineren!

Van nominatie tot uitreiking

Benieuwd naar de weg van genomineerde tot Sustainability Professional? De beoordeling door de jury, de stemrondes … Volg het parcours aan de hand van deze tijdlijn.

Save the date

De uitreiking vindt plaats op dinsdag 20 februari 2024 in het gebouw van het VBO. De winnaars worden dan feestelijk bekendgemaakt. Hoe zo’n event eruitziet, kunt u ontdekken via onze aftermovie van Sustainability Professionals 2023.

Sustainability Professionals 2023

Vorig jaar wonnen niemand minder dan Jasmien Wynants (Sustainability Manager bij XANDRES) en Isabelle De Bruyne (Chief Sustainability Officer bij CFE) de hoofdprijs.

Deel deze pagina:
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.