17e editie Belgian Business Awards for the Environment

Bent u erin geslaagd op innovatieve wijze economie en milieu te combineren? Neemt uw onderneming actie op het gebied van duurzame ontwikkeling? De awards belonen ecologisch innoverende praktijken, procedés en producten uit alle sectoren die bijdragen aan een circulaire en koolstofarme economie. Dit door de milieu-impact van onze productie en consumptie te verminderen.


Vanessa Biebel, COMPETENTIECENTRUM SUSTAINABILITY & CIRCULAIRE ECONOMIE
09 augustus 2019

Laat uw bedrijf dan erkennen door een onafhankelijke jury van experten en schrijf u in voor de Belgian Business Awards for the Environment!

U kunt zich inschrijven voor één van de volgende categorieën:

Het VBO wil de ondernemingen hiermee aanmoedigen een economie te omarmen die zorg draagt voor het milieu en tegelijk onze concurrentiekracht dient. 

Jonge ondernemers worden nog eens extra in de spotlights gezet met de young talent-prijs.

U heeft tot 7 november 2019 om uw bedrijf in te schrijven

Een jury van experts selecteert de dossiers. Ondernemingen die als laureaat uit de bus komen, kunnen meedingen naar de European Business Awards (in 2020).

De prijsuitreiking van de editie 2019-2020 vindt plaats op 16 maart 2020, in aanwezigheid van tal van prominenten.

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEF IMPACT

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.