Virtuele interuniversitaire jobmarkt van 29-31 maart 2021

De noodzakelijke brug tussen young researchers en bedrijven 

Dat investeren in R&D een belegging is voor de toekomst, hoeft geen betoog. Te vaak blijft topkennis die tot innovatie kan leiden, hangen in de academische gangen. Het VBO wil daarom uw aandacht trekken op de tweede virtuele editie van de interuniversitaire Job Market for Young Researchers. 


Sofie Brutsaert, COMPETENTIECENTRUM ENERGIE, KLIMAAT & MOBILITEIT
01 februari 2021

Deze jobbeurs slaat de brug tussen PhD’s en postdocs en bedrijven en organisaties die wensen te kapitaliseren op de meerwaarde van het doctoraat. Vermits de Job Market for Young Researchers wordt georganiseerd door UGent, KU Leuven, VUB, UAntwerpen en UHasselt ligt een internationale talentpool binnen handbereik. 

De Job Market for Young Researchers zal als onderdeel van de Afstudeerbeurs, ingericht door de Associatie Universiteit Gent, plaatsvinden van 29 maart tot en met 31 maart 2021.  

Bedrijven en organisaties die PhD’s en postdocs targeten, worden verwacht online beschikbaar te zijn op 31 maart (09:00-18:00).  Voor deze editie van de beurs wordt samengewerkt met HOPIN, een digitaal platform dat maximaal inzet op kwaliteitsvolle interactie en netwerking.  

Deelname aan de Job Market for Young Researchers bedraagt 350 EUR. Na afloop van de beurs ontvangt u de cv’s van die jonge onderzoekers die de toestemming hebben gegeven om hun cv te delen.  

Registreren voor de interuniversitaire Job Market for Young Researchers kan alvast hier. U opteert daarbij voor de SILVER optie.   

Wij mogen de eerste 10 bedrijven uit de VBO-familie een gratis deelname aanbieden op basis van het first come first served-principe. Indien u daarvan gebruik wil maken, gelieve hiervoor ‘VBO’ te vermelden in het opmerkingenveld van het registratieformulier.

Voor meer informatie over het event kunt u terecht bij Dr. Katrien de Gelder (katrien.degelder@ugent.be). 

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.