Gratis i-DEPOT in de Benelux in juni 2020. Laat uw creativiteit de vrije loop!

We verkeren in heel woelige economische tijden, en nu de exitstrategie is ingezet, komen bedrijven soms met heel vernuftige oplossingen om ‘social distancing’ mogelijk te maken en de gezondheidsmaatregelen na te leven. Of hoe uit moeilijke situaties de mooiste ideeën ontspruiten. Ideeën die uitmuntend kunnen zijn. In die context besliste het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE) dan ook om bedrijven deze maand een gratis i-DEPOT aan te bieden.


Nathalie Ragheno, COMPETENTIECENTRUM RECHT & ONDERNEMING
08 juni 2020

Het BBIE is het Bureau waar u merknamen, tekeningen en modellen kunt deponeren om ze te laten beschermen binnen de Benelux. Dat Bureau komt nu met een wel heel uitzonderlijke actie: tijdens de hele maand juni is een depot volledig gratis, voor alle gebruikers en zonder beperkingen.

Het Bureau doet dat om ondernemers bij te staan en op die manier een steentje bij te dragen tot de inspanningen die nu overal op touw worden gezet om de economie te ondersteunen. Het komt er nu immers op aan om creatief te zijn. Heel wat ondernemers krijgen te maken met nieuwe uitdagingen en moeten vernieuwende oplossingen bedenken. Deze actie is een duwtje in de rug voor alle mensen en bedrijven met nieuwe ideeën en ambitieuze projecten.

Hoe werkt het? Een i-DEPOT indienen is snel en eenvoudig. Binnen de paar minuten krijgt u een gedateerd i-DEPOT-document, dat het bestaan van uw idee officieel bewijst en het beschermt vanaf de vermelde datum. De perfecte oplossing om in alle rust een bepaald concept verder uit te werken.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het BBIE.

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.