Het VBO gaat voor #lessismore2019

Ruim 1200 ondernemers, politici en jongeren woonden het VBO Verkiezingsforum Less is More op maandag 4 februari bij. Naast het event in de Brusselse BOZAR volgden nog duizenden andere geïnteresseerden de livestream op de nieuwssites van Kanaal Z, VRT, RTL, Le Soir en het VBO.

Stefan Maes, COMMUNICATION & EVENTS
06 februari 2019

Op de agenda van dit Verkiezingsforum? De thema’s waar bedrijfsleiders vandaag van wakker liggen en die het VBO dan ook hoog op de politieke agenda wil blijven zetten: energie & klimaat, competitiviteit, arbeidsmarkt en mobiliteit. Deze en andere thema’s bundelde het VBO in een handig Verkiezingsmemorandum: 12 werken om de toekomstige welvaart veilig te stellen.

Wie zich verder wil verdiepen in de twaalf werken die het VBO op de politieke agenda zet, kan het memorandum downloaden via deze link of raadplegen op onze verkiezingswebsite www.lessismore2019.be. U vindt er ook getuigenissen van ondernemers én van politieke kopstukken over die thema’s die een garantie moeten zijn voor de toekomstige groei van onze ondernemingen.

Nagenieten van het evenement kan via de reportage op Kanaal Z onze fotomozaïek of met de aftermovie.


Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.

VBO-NIEUWSBRIEF IMPACT

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.