Brussels School of Competition – BSC-diploma officieel erkend!

Groot nieuws voor de Brussels School of Competition (BSC): het diploma dat de BSC uitreikt, is officieel erkend! Het gespecialiseerde programma in mededingingsrecht wordt voortaan gezamenlijk georganiseerd met de ‘Université de Liège’ en de ‘Université de Saint-Louis’. Wie slaagt voor de eindproeven, maakt aanspraak op een ‘interuniversitair certificaat in mededingingsrecht’, dat recht geeft op 32 studiepunten.

De Brussels School of Competition werd in 2010 opgericht onder de auspiciën van het VBO, en is sinds 2015 juridisch gesproken een private stichting. Het succes van zijn programma in mededingingsrecht en mededingingseconomie blijft toenemen, een weerspiegeling van de sterke vraag naar opleiding in deze materie die van strategisch belang is voor de ondernemingen. De lessen behouden overigens als setting het conferentiecentrum van het VBO, wat een link tussen het programma en het bedrijfsleven garandeert.

Deze erkenning is een mooie pluim voor de Brussels School of Competition. En een aanmoediging om ons te blijven inzetten voor het beste onderwijs. Onze grootste trots? Vaststellen hoe ex-studenten vandaag sleutelfuncties bekleden in gerenommeerde advocatenbureaus, consultancybureaus, grote ondernemingen en mededingingsautoriteiten. Dat is voor ons de mooiste ‘return’!

Contact: Charles Gheur, directeur BSC, Charles.Gheur@bsc.brussels  

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.